PÄÄPORTIN INFO
Tel: +358 2 837 1000
Mob. +358 44 793 4700
gate@portofrauma.com

Edellisen toimitusjohtajan eläköityessä etsimme nyt uutta TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön strategian johtamisesta, operatiivisesta johtamisesta ja kannattavan kasvun luomisesta. Toimitusjohtajana hoidat yhtiön juoksevaa hallintoa vastaten muun muassa:

Odotamme sinulta aiempia näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta sekä näkemystä yhtiön kasvun luomisesta. Aiempi kokemus sataman tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollista. Voit tulla esimerkiksi logistiikan tai suurteollisuuden tehtävistä, mutta on tärkeää, että sinulla on osaamisesi ja kokemuksesi myötä ymmärrystä Rauman Sataman arvoketjusta ja asiakkaille tuotetuista ratkaisuista. Näkemys kaupungin omistajapolitiikasta ja ymmärrys hyvästä hallinto- ja johtamistavasta ovat eduksi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tässä tehtävässä välttämätön.

Johtajana osaat tarkastella asiakokonaisuuksia laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti. Tunnistat mahdollisuuksia, uudistat ja kehität toimintaa. Olet myös tarvittaessa valmis koettelemaan ja haastamaan olemassa olevia käytänteitä ja ratkaisuja. Johdat tiimiäsi osallistavasti ja osaat tukea muiden ammatillista kasvua ja osaamisen kehittymistä. Pyrit johtamaan esimerkilläsi ja innostamaan ja motivoimaan muita. Tehtävässä keskeistä on vaikuttava sidosryhmätyöskentely ja odotamme, että rakennat aktiivisesti yhteistyömahdollisuuksia useiden sidosryhmien mm. asiakkaiden ja yhteiskumppaneiden suuntaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti puh. 050 406 5944. Henrin tavoitat parhaiten 5.2. klo 9-12 ja 8.2. klo 12-17.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 28.2.2021 mennessä osoitteessa mps.fi.

Rauman kaupungista löydät tietoa linkeistä:

www.visitrauma.fi


www.rauma.fi